За компанията

Магазин Sleep Center е създаден през 2019 година с цел търговия на мебели и продукти за сън.Работим с български и чуждестранни фирми с утвърдено качество и стандарт,признати с международни сертификати.
В електрония ни магазин ще намерите богато разнообразие на дивани,маси,столове,матраци,топматраци,възглавници,завивки,легла,спални,подматрачни рамки и аксесоари.Артикулите ни са достъпни за всеки клиент поради конкурентните цени и различните характеристики на моделите.Стремим се постоянно да ви информираме за промоции,нови модели,обновяване на полезна информация и други.
Това което ни дава и вдъхновява да работим за Вас и да даваме най-доброто от себе си е спечеленото доверие,положителните отзиви и увеличаването на клиенти.Това го постигаме с увереност и отговорност,бързина и коректност на вашите въпроси и спокойно отношение към всеки един клиент.

Екипът на Sleep Center ви пожелава приятно и спокойно пазаруване в сраниците на електрония ни магазин,както и на място в гр.Сандански,ул.Стефан Стамболов 6А.


Благодарим Ви,че ни избрахте!

Сравнение на продукти